Ξυλοεφαρμογές

Ποιοί
είμαστε

Σχετικά
με την
εταιρεία μας

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη σχεδίαση και κατασκευή επίπλωσης, σε οικίες όσο και σε καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι είμαστε κατασκευαστές και όλα παράγονται στο εργοστάσιό μας.

Από το 1993 η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, επίπλωση καταστημάτων, ιατρείων κλπ. Εισάγουμε τους καλύτερους Ευρωπαικούς μηχανισμούς, έχουμε ειδικό τμήμα κατασκευής ξύλινων προσόψεων, δικό μας στιλβωτήριο πολυεστερικών βαφών και συνεργαζόμαστε και με τις περισσότερες Ελληνικές εταιρείες κατασκευής επιφανειών και μελαμίνης.

Το όραμά μας είναι η Systhema Interior Design να σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά προϊόντων. Εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνουμε ο έμπιστος συνεργάτης του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και εμπλουτίζουμε την γκάμα μας. Επιλέγουμε κορυφαίες μάρκες και μεριμνούμε για την προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και κατέχουν άριστη τεχνογνωσία και μακρά εξειδίκευση στο χώρο των δομικών υλικών. Ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνικές.