Ξυλοεφαρμογές

Η εταιρεία μας

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”4/12″][vc_column_text]

Ποιοί είμαστε;

[/vc_column_text][vc_column_text]

Η ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ιδρύθηκε το 1993 με κύρια δραστηριότητα την εμπορία-τεμαχισμό ξυλείας, πάγκων, πορτών κουζίνας-ντουλάπας, υλικών επιπλοποιίας, πορτών, πόμολων, κουρτινόξυλων, μασίφ ξυλείας κλπ.

Σήμερα αποτελεί ένα απο τα πληρέστερα καταστήματα στο χώρο της δόμησης και ανακατασκευής, με εξειδικευμένα αλλά και ευρείας χρήσης υλικά. Είτε πρόκειται για εκ νέου κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση ή επισκευή διαθέτουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων, από τα κορυφαία εργοστάσια και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κόσμου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Γιατί σε εμάς;

[/vc_column_text][vc_column_text]

Στις Ξυλοεφαρμογές βρίσκουν καθημερινά λύσεις αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες και ατομικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης γι’ αυτόν που χτίζει, ανακαινίζει, επισκευάζει ή διακοσμεί.

Είμαστε καθαρά Ελληνική επιχείρηση και είμαστε περήφανοι για αυτό.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/12″][vc_column_text]

Το όραμά μας

[/vc_column_text][vc_column_text]

Το όραμά μας είναι η Ξυλοεφαρμογές να σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά προϊόντων. Εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνουμε ο έμπιστος συνεργάτης του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και εμπλουτίζουμε την γκάμα μας. Επιλέγουμε κορυφαίες μάρκες και μεριμνούμε για την προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και κατέχουν άριστη τεχνογνωσία και μακρά εξειδίκευση στο χώρο των δομικών υλικών. Ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνικές.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

[/vc_column_text][vc_column_text]

Για εμάς στις Ξυλοεφαρμογές, η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών δεν είναι απλά μια υπόσχεση. Είναι η δέσμευσή μας στην πράξη. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει τη μεγάλη γκάμα υλικών, την άριστη τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά. Είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, προτείνουμε λύσεις που σας ταιριάζουν και απαντάμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]