Ξυλοεφαρμογές

Τραπέζια Compactop

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο πυρήνας της συλλογής αυτής είναι το High Pressure Laminate COMPACT, μια πρώτη ύλη με ιδιότητες που το καθιστούν ως το καταλληλότερο υλικό όπου η σκληρή χρήση θεωρείται δεδομένη. Είναι υλικό μη πορώδες, με απόλυτα πυράντοχες και υδροφοβικές ιδιότητες, εύκολο να καθαριστεί, ανθεκτικό στη δράση των μικροοργανισμών και απόλυτα κατάλληλο για τρόφιμα. Επίσης λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζεται & έχει ισχυρή αντίσταση στα αποτελέσματα των UV ακτίνων και των κλιματικών αλλαγών. Κατηγορίες χρωμάτων Basic & Snow.

Επίσης λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζεται & έχει ισχυρή αντίσταση στα αποτελέσματα των UV ακτίνων και των κλιματικών αλλαγών.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανικό υλικό για επιφάνειες τραπεζιών και κουζινών.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4228″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”4231″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4230″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”4232″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]