Ξεκινήσαμε το 1993 και από τότε … είμαστε δίπλα σας

wood-05
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Αρχές του 1993 ο Μάκης άνοιξε ένα πολύ μικρό μαγαζί στην Καλλιθέα, το οποίο κατασκεύαζε έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Η συνέπεια και η ποιότητα της δουλειάς του, γρήγορα τον καταξίωσε στην τοπική αγορά.

Μετά από μερικά χρόνια ο αδελφός του Παύλος, συνεργάστηκε μαζί του, ακολουθώντας το οικογενειακό “μικρόβιο” που είχαν από τον πατέρα τους.

Το 2004, έτος που ιδρύθηκε η εταιρεία Ξυλοεφαρμογές, ανοίχτηκε και το πρώτο μεγάλο κατάστημα, που εκτός της κατασκευής επίπλων, προμήθευε επαγγελματίες με ξυλεία και υλικά και εξέλιξε στην Ελλάδα το “Φτιάξτο Μόνος Σου”.

Το 2010 πρωτοποριακά λειτούργησε το πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στην χώρα μας για το “Φτιάξτο Μόνος Σου”.

Σήμερα και μετά από πολύ κόπο η Ξυλοεφαρμογές συνεχίζει να είναι Ελληνική εταιρεία, συνεχίζει την κατασκευή, την προμήθεια ξυλείας και υλικών και υποστηρίζει τεχνικά το Φτιάξτο Μόνος σου. Συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες αυτόνομες εταιρείες στην Ελλάδα και προσπαθεί να είναι συνεπής στην υπόσχεση που έχει δώσει στους πελάτες της.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΙΜΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ:

Ιλισσού & Κοραή 89

Μοσχάτο – Αθήνα – 18345

Τηλέφωνα: 2109407860 και 2109421329

Email: info@xyloefarmoges.gr

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΙΦΝΟΥ:

Αρτεμώνας Σίφνου

Τηλέφωνα: 22840 31578

Υπεύθυνος Βασίλης Ψαθάς

sima lines

Από το 1993 βρισκόμαστε κοντά σας σε όλες σας τις κατασκευές. Από μια απλή μελαμίνη κομμένη στα μέτρα σας, μέχρι όλη την επίπλωση και διακόσμηση του σπιτιού σας. Μετά από τόσα χρόνια δεν είστε πελάτες μας αλλά φίλοι μας και σας ευχαριστούμε για αυτό.