Συνθετικές πέτρες και τούβλα

Βασικό συστατικό για τις διακοσμητικές πέτρες και τα τούβλα, είναι το τσιμέντο το οποίο είναι ενισχυμένο με ρυτίνες, καθώς και με χρωματικές ουσίες. Είναι κατάλληλα για εξωτερικό όσο και για εσωτερικούς χώρους. Ήδη το προιόν αυτό το εμπορευόμαστε 15 χρόνια και η πορεία-φθορά του στον χρόνο μας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα και εξάγεται πολλές χώρες στον κόσμο. Η εξαιρετική ποιότητά του έχει βραβευτεί πολλές φορές από διεθνής οργανισμούς.

Τρισδιάστατες επιφάνειες ξύλου

Τα επεξεργασμένα πάνελ παράγονται με σεβασμό στο ξύλο και δημιουργούν πολύ ιδιαίτερα οπτικά εφέ, λόγω του μοναδικού τους σχεδιασμού. Για την δημιουργία τους χρησιμοποιούνται διάφορα είδη φυσικού ξύλου, κορμοί παλαιών δένδρων, ξύλα για ρετρό αποτέλεσμα, και πολλά άλλα. Κολλημένα πάνω σε κόντρα πλακέ για εύκολη τοποθέτηση σε λωρίδες των 90Χ18 εκατοστών.

Τρισδιάστατες επιφάνειες MDF

Τα 3D panel έχουν μεγάλη γκάμα κυματοειδών δομών και γεωμετρικών υφών. Προσφέρονται για χώρους όπου η συχνή ανακαίνηση είναι δεδομένη. Έγιναν γνωστά για το μοναδικός αισθητικό αποτέλεσμα λόγω του απόλυτου οπτικού ταιριάσματος, της απόλυτης συνέχειας του κύματος ή του γεωμετρικού σχεδίου από το ένα πάνελ στο άλλο, σε συνέχεια πολλών πάνελ μαζί.

CompacTop τραπέζια-επιφάνειες

COMPACTOP επιφάνειες μασίφ βακελίτη.

Ο πυρήνας της συλλογής αυτής είναι το High Pressure Laminate COMPACT, μια πρώτη ύλη με ιδιότητες που το καθιστούν ως το καταλληλότερο υλικό όπου η σκληρή χρήση θεωρείται δεδομένη.

Είναι υλικό μη πορώδες, με απόλυτα πυράντοχες και υδροφοβικές ιδιότητες, εύκολο να καθαριστεί, ανθεκτικό στη δράση των μικροοργανισμών και απόλυτα κατάλληλο για τρόφιμα.Επίσης λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζεται & έχει ισχυρή αντίσταση στα αποτελέσματα των UV ακτίνων και των κλιματικών αλλαγών. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανικό υλικό για επιφάνειες τραπεζιών και κουζινών.

 

Led φωτισμός