Πορτάκια οικονομικού βακελίτη

Πορτακια Luxe 3D High Gloss

Η κατασκευή επιφανειών Luxe είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή panels Mdf, με γυαλιστερό φινίρισμα στην εμπρός όψη. Η τεχνολογία αυτή εγγυάται ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές 7,5Ν ΕΝ14323:04, υψηλή φωτεινότητα, βάθος γυαλάδας 3D καθώς και σταθερότητα εμφάνισης στον χρόνο.

Δεν έχουν καμία σχέση με τις πολυμερικές επιφάνειες, οι οποίες είναι πολύ χαμηλότερης ποιότητας.

Είναι περισσότερο γυαλιστερά ακόμα και από το γυαλί, και χωρίς να “χάνουν” το χρώμα τους.

Τα πορτάκια αυτά είναι γυαλιστερά πορτάκια με τρισδιάστατη απεικόνιση του θέματος, καθώς και στα νέα χρώματα θα δείτε τα Super Matt Colours, τα οποία αποτελούν την νέα μόδα στον χώρο του επίπλου.

Σας τα παραδίδουμε σε όποια διάσταση θέλετε, με τελείωμα Abs ή Abs 3d glass (Acrylonitrile butadiene styrene) το οποίο δίνει στην κουζίνα σας ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα.

Το pvc 3d glass είναι ένα καινούριο pvc το οποίο δείχνει σαν να είναι τα πορτάκια σας από γυαλί.

Πορτάκια Ξύλινα

Ξύλινα πορτάκια κουζίνας , ντουλάπας ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής χρειάζεστε. Τα περισσότερα σχέδια κατασκευάζονται σε ημιμασίφ το οποίο σημαίνει ότι έχουν πλαίσια απλό μασίφ ξύλο και εσωτερικό ταμπλά mdf με καπλαμά. Υπάρχουν και σχέδια οξ΄ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο.

Παραδίδονται άβαφα ή και λουστραρισμένα βάση χρωματολογίου.

Οι πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και σχεδίων σε τυποποιημένες ή μη διαστάσεις.

Τα ξύλα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ειναι δρυς, δεσποτάκι, κερασιά, οξυά, σουηδικό και poplar.

Η παραγωγή των πορτών γίνεται σε βάση παραγγελίας, κάτι που προσδίδει στο τελικό προϊον που θα παραλάβει ο καταναλωτής την μεγαλύτερη δυνατή ομοιομορφία.

Επίσης παράγονται και πορτάκια με γρύλια, κλειστή ή ανοιχτή.

Πορτάκια ταμπλαδωτά

Νέα πορτάκια ταμπλαδωτά, με mdf και επένδυση CPL σε τετράγωνο σχέδιο, με ειδικές κόλλες πολυουρεθάνης για αδιαβροχοποίηση και τέλειο αποτέλεσμα.